Onze Mensen

Keespost_klein

Kees Post


Mede-eigenaar en verzekeringsadviseur / financieel adviseur

Kees is sinds 1993 zelfstandig ondernemer. Kees heeft meerdere assurantiekantoren gehad en heeft daarnaast een passie voor vastgoed en projectontwikkeling. Kees adviseert ondernemers over verzekeringen en financiële vraagstukken. Kees doet dit op een “no-nonsense” manier die door de klanten wordt gewaardeerd.

jessicapost_klein

Jessica Post


Mede-eigenaar Bizz Solutions en Jurist

Jessica is sinds 2012 jurist en gespecialiseerd in arbeidsrecht, ondernemingsrecht en handelsrecht. Jessica behandeld onder andere incassozaken, conflicten tussen werkgever en werknemer en stelt diverse contracten op.

Bastgilde_klein

Bas ’t Gilde


Verzekeringsadviseur / financieel adviseur

Bas is sinds 1994 zelfstandig ondernemer binnen de assurantie branche en heeft een passie voor risicomanagement. Bas bouwt een band op met zijn klanten en is altijd geïnteresseerd in de gang van zaken binnen de ondernemingen die hij adviseert.

mh-klein

Marouschka Hartman


Juridisch medewerkster

Marouschka is met name geïnteresseerd in het arbeidsrecht en verbintenissenrecht. Zij houdt zich bezig met het schrijven van blogs, het behandelen van incassozaken, het opstellen van arbeidsovereenkomsten en het uitwerken van juridische processtukken.

Sylvia Bergshoef


Jurist

Sylvia is jurist en gespecialiseerd in het arbeidsrecht en personen- en familierecht. Sylvia behandelt onder andere arbeidsgeschillen en adviseert ondernemers bij het opstellen van arbeidsovereenkomst en samenwerkingsovereenkomsten.

Marko

Marko van Loon


Jurist

Marko is in 2015 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zijn interesse ligt met name bij de rechtsgebieden bestuursrecht en het verbintenissenrecht.
De werkzaamheden van Marko bestaan onder andere uit het opstellen van algemene voorwaarden, het behandelen van incassodossiers, het behandelen van aansprakelijkheidsstellingen en het uitwerken van juridische processtukken.

Francois

drs. François van der Hoff


Fiscalist / Econoom

François is als fiscaal jurist verbonden aan doorKees. François houdt zich met name bezig met het begeleiden van ondernemers bij fiscale vraagstukken. Dit kunnen “losse” vragen zijn, maar ook gehele trajecten waarbij continue overleg is met de Belastingdienst.
François is in staat ingewikkelde fiscale vraagstukken in begrijpbare taal om te zetten zodat zijn klanten precies weten waar zij aan toe zijn. François is aangesloten bij de Nederlandse orde van Belastingadviseurs.


Aifei

Aifei Verwaal RB


Belastingadviseur

Aifei is een belastingadviseur met liefde voor haar vak, hetgeen je direct terugziet in haar werkzaamheden. Aifei adviseert over financieel management van jouw onderneming, geeft belastingadvies en kan de administratie van jouw onderneming uitvoeren. Slechts wanneer je goed inzicht hebt in jouw financiële situatie, kun je goede beslissingen nemen. Hierbij adviseert Aifei graag. Aifei is ingeschreven bij het register van belastingadviseurs.


Bert

Bert Duizer


Boekhouder/financieel adviseur

Bert is sinds 1999 zelfstandig ondernemer. Bert heeft zich gespecialiseerd in zzp’ers en MKB. Door zijn transparante manier van werken wordt voor iedereen de administratie duidelijk en overzichtelijk.
“ Het mooiste aan mijn werk is om een toegevoegde waarde te zijn voor alle ondernemers. ”


ilse

Ilse Preesman


Adviseur schadeverzekeringen

Als gecertificeerd adviseur geeft Ilse al jaren advies aan ondernemers. Door haar ervaring kent ze alle ins en outs van zakelijke en particuliere schadeverzekeringen. Ze weet zich feilloos een weg te banen door alle verzekeringsvoorwaarden en kan hierdoor maatwerk leveren. Zij ziet zichzelf als een verlengstuk van de ondernemer.


Thijs Priemis


Juridisch medewerker

Thijs ondersteunt de juristen bij in de dagelijkse praktijk. Naast zijn werkzaamheden bij doorKees studeert Thijs rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Zijn interesse ligt voornamelijk bij het internationaal publiekrecht, Europees recht en ondernemingsrecht. Na het afronden van zijn bachelor wil hij zich specialiseren in het ondernemingsrecht. Thijs houdt zich voornamelijk bezig met het opstellen van overeenkomsten, het behandelen van aansprakelijkheidsstellingen, het uitwerken van juridische processtukken en advisering rondom intellectueel eigendomsrecht.


Maaike Baks


Medewerker marketing & communicatie

Maaike is werkzaam als medewerker marketing en communicatie. Maaike studeert aan de Universiteit Leiden "Economic and Consumer Psychology". Daarvoor heeft Maaike de studies psychologie en "asian studies" succesvol afgerond. Maaike houdt zich vooral bezig met de productontwikkeling en de positionering van doorKees.


Akash Lala


Medewerker marketing & communicatie

Akash is werkzaam als medewerker marketing en communicatie. Akash is tweedejaars student Commerciële Economie aan De Haagse Hogeschool. Hij is bezig om zich te specialiseren in marketing, online marketing en sales. De werkzaamheden van Akash bestaat uit bedrijfs- en marketingplannen opstellen, het uitvoeren van marktonderzoeken en het optimaliseren van social media.