Wie zijn wij?

Bizz Solutions is een advieskantoor voor ondernemers met zes disciplines: juristen, fiscalisten, verzekeringen, administratie, financieel advies en bedrijfskundig advies.

Onze visie

Het doel van Bizz Solutions is om u als ondernemer een complete zakelijke dienstverlening te kunnen bieden. De adviseurs van Bizz Solutions zijn sterk betrokken bij de zaken van hun cliënten, werken met korte lijnen en bieden scherpe tarieven.

Voordelen

Een aantal van onze voordelen op een rijtje:

  • Altijd gratis intake

Bizz Solutions begrijpt dat u uw zakelijke kwesties niet zomaar uit handen geeft. Daarom is bij Bizz Solutions het eerste gesprek altijd gratis. Hierin kunt u kijken of het klikt met ons team en wat de mogelijkheden en, niet onbelangrijk, de kosten zijn. Dit gratis intake geldt niet alleen voor een eerste kennismakingsgesprek bij ons. Ook als u al klant bent bij ons en een nieuwe kwestie ontwikkeld zich, dan kunt u dit altijd gratis en vrijblijvend komen bespreken.

  •  Vaste heldere tarieven

Bizz Solutions staat voor helderheid en oplossingen. Daarom werken wij met duidelijke tarieven en, indien gewenst, vaste prijsafspraken. Zo komt u achteraf niet voor verassingen te staan. Naast ons uurtarief brengen wij geen percentage kantoorkosten in rekening.

Voor onze advisering gelden de volgende uurtarieven:

Jurist€135,00 exclusief BTW
Fiscalist€140,00 exclusief BTW
Financieel Adviseur€120,00 exclusief BTW
Verzekeringsadviseur€100,00 exclusief BTW
  • Hoge kwaliteit

Bij Bizz Solutions werken enkel adviseurs van het hoogste niveau. Onze juristen hebben een universitaire opleiding afgerond met minimaal twee afstudeerrichtingen. Onze fiscalisten zijn aangesloten bij de relevante brancheverenigingen en onze assurantie- en financieel adviseurs hebben meer dan 25 jaar ervaring.

  • Vast contactpersoon

Wanneer u klant wordt bij Bizz Solutions krijgt u een vast contactpersoon. Deze adviseur werkt op één van de disciplines van Bizz Solutions. U kunt over alle soorten kwesties contact opnemen met uw contactpersoon. Deze zal er vervolgens voor zorgen dat uw kwestie bij de juiste adviseur terecht komt. Ook bij behandeling van uw kwestie door andere adviseurs van Bizz Solutions blijft uw contactpersoon uw vaste aanspreekpunt. Uw contactpersoon is op de hoogte van uw dossier, ongeacht de discipline waar dit betrekking op heeft. Dit zorgt ervoor dat u een vertrouwenspersoon heeft die uw bedrijf en de lopende kwesties kent.

  •  Ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar

Als ondernemer maakt u lange dagen en bent u altijd druk. Daarom zijn wij ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar. U kunt gewoon bellen en één van onze juristen, fiscalisten of bedrijfsadviseurs staat u direct te woord. U kunt ook een e-mail sturen waarna één van onze juristen, fiscalisten of bedrijfsadviseurs zo spoedig mogelijk contact met u opneemt. Mocht het nodig zijn dan kunnen wij in de avond of in het weekend met u afspreken om dringende kwesties direct op te pakken en zo snel mogelijk tot een oplossing te komen.