Cliënten aan het woord

Karin Schrijft – Freelance tekstschrijver

“Jessica is een vriendelijke maar zeer doortastende juriste. Haar advies in, voor mij, belangrijke aspecten tijdens het starten van mijn tekstbureau was en is nog steeds heel waardevol. Of het nu gaat om het opstellen van algemene voorwaarden, een offerte of opdrachtbevestiging: bij haar kun je daarvoor terecht. Net begonnen als ZZP’er is het zeer handig iemand als Jessica in je netwerk te hebben!”


Sjoerd Blijleve – Valo Media Videoproducties ValoMedia_Logo

“De samenwerking met Jessica is bijzonder prettig verlopen omdat ze echt de tijd nam om al onze vragen vanuit Valo Media Videoproducties uitvoerig te beantwoorden en ons van gedegen advies te voorzien. Ik kan haar zeker aanbevelen.”


Johan Oudshoorn – Oupro Media Logo-website_N

“Jessica is een prettige juriste om mee samen te werken. Luistert goed, denkt mee met de klant en weet de klant ook echt te ontzorgen. Ze heeft mijn algemene voorwaarden geschreven en is de eerste die ik bel voor juridisch advies.”

 


David Ter Haar – Nexlevel Multimedia Design nexlevel_logo

“De opgestelde voorwaarden zijn vakkundig opgesteld en toegespitst op mijn branche. Hierdoor kon ik snel schakelen. Ik beveel Jessica van Bizz Solutions aan als een juridische sparringspartner voor het MKB”


logo mijnsubsidieM. Tielemans – Mijn Subsidie

“Afgelopen half jaar heeft Bizz Solutions regelmatig juridische klusjes voor MijnSubsidie.com gedaan. Ik ben erg tevreden over de samenwerking en kan ook iedereen aanraden om met Bizz Solutions samen te werken.”


Pieter-Jan Blijswijk – My Own Cufflinks 

“Bizz Solutions heeft voor mijn webwinkel de algemene voorwaarden opgesteld.Logo21-300x46
Ik was erg onder de indruk van hoe de algemene voorwaarden precies op basis van onze situatie geschreven waren.
Goede algemene voorwaarden geven ons in combinatie met een goede verzekering rust, zodat
wij ons bezig kunnen houden met waarom het draait, ondernemen!”


Troost

Paul de Mos – De Mos en Troost Timmerbedrijf
“Bizz Solutions heeft ons bijgestaan in meerdere juridische kwesties en regelt daarnaast naar tevredenheid onze assurantiën. Wij hebben een vast contactpersoon waar wij contact me kunnen opnemen indien er vragen of problemen zijn. Het is fijn dat iemand jou en je bedrijf kent.”