De voordelen van Bizz Solutions:

Complete zakelijke dienstverlening

Het doel van Bizz Solutions is om u als ondernemer een complete zakelijke dienstverlening te kunnen bieden. Bizz Solutions kan u bijstaan en adviseren op juridisch, fiscaal en bedrijfskundig advies en assurantiën.

Altijd gratis intake

Bizz Solutions begrijpt dat u uw zakelijke kwesties niet zomaar uit handen geeft. Daarom is bij Bizz Solutions het eerste gesprek altijd gratis. Hierin kunt u kijken of het klikt met ons team en wat de mogelijkheden en, niet onbelangrijk, de kosten zijn.

Vaste heldere tarieven

Bizz Solutions staat voor helderheid en oplossingen. Daarom werken wij met duidelijke tarieven en, indien gewenst, vaste prijsafspraken. Zo komt u achteraf niet voor verassingen te staan.

> Bekijk hier alle tarieven

Ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar

Als ondernemer maakt u lange dagen en bent u altijd druk. Daarom zijn wij ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar. U kunt gewoon bellen en één van onze juristen, fiscalisten of bedrijfsadviseurs staat u direct te woord. U kunt ook een e-mail sturen waarna één van onze juristen, fiscalisten of bedrijfsadviseurs zo spoedig mogelijk contact met u opneemt. Mocht het nodig zijn dan kunnen wij in de avond of in het weekend met u afspreken om dringende kwesties direct op te pakken en zo snel mogelijk tot een oplossing te komen.